06. maj 2018 kl. 16:50
Avrasya - ØB

Lige ved og næsten i lokalbraget i sommervarmen.

Søndag eftermiddag skulle ØB 3 forsøge at komme tilbage på sporet med en sejr mod Avrasya, efter nederlag til B1913 sidste weekend.

Det startede rigtig godt, hvor vi fik lagt et rigtig fint pres, og vi kom til gode indlæg og chancer de første 10 minutter.

Desværre var det Avrasya der kom foran efter 15 minutter.

Derefter kom der tænding på kampen, og der blev gået til stålet. Efter 25 minutter fik vi tilkæmpet os et straffespark, som Noori Palani scorede sikkert på til 1-1.

Der skulle ikke gå længe før der igen var action i feltet. 5 minutter skulle der gå, så fik vi endnu en gang straffespark. Efter lidt tumult, fik Noori endnu en gang lov at sparke, denne gang blev forsøget dog reddet af keeperen. Heldigvis blev der dømt omspark, og vi fik endnu en mulighed. Desværre brændte Noori også dette, og derfor var stillingen 1-1 ved pausen.

2. halvleg blev mere ordentlig og nede i tempo, hvor Avrasya fik scoret til 2-1 efter 55 minutter. Efterfølgende kæmpede vi os mere og mere tilbage i kampen – og havde gode muligheder, som en velspillende Avrasya-målmand fik stoppet.

Vi skulle hen til det 88. minut, hvor Søren Schultz får en bold i dybden, som han sikkert sendte ind bag keeperen, til slut-resultatet 2-2.

Kampfakta:

15 min: 1-0 Ukendt Spiller Avrasya
25 min: 1-1 Noori Palani (Straffespark)
55 min: 2-1 Ukendt Spiller Avrasya
88 min: 2-2 Søren Schultz

Kampens spiller: Rasmus Rosengren Jørgensen