image Kim Bo med dagens høst som kampens spiller
Stampe
25. august 2018 kl. 19:35

Lad mig med det samme sige at fredagens opgør mod Holluf Pile blev lidt af en gyser..

Kampen var hele vejen igennem meget tæt og med chancer i begge ender. Det var en kamp med god intensitet og hård fight over hele linjen, der blev gået til den og fysikken blev brugt til fulde fra begge hold.

1 halvleg var meget jævnbyrdig og der var chancer til begge hold. Men i en elles lidt presset periode i 1 halvleg for vores vedkommende, formåede vi alligevel at kombinerer os flot igennem deres venstre side og flot udplacerer deres målmand til en føring på 1-0, som også var resultatet da dommeren fløjtede til pause. Desværre måtte Mads ´Mini´ Kjølby i løbet af 1 halvleg udgå med en skade, som ser ud til at kunne holde ham ude i et stykke tid, men heldigvis har vi andre stærke kræfter på holdet som kan tage kampen op i ´Minis´ fravær.

2 halvleg blev lige så spændende som 1 halvleg, der var god fight, specielt på midten, men også over fløjene. Begge hold løb, i løbet af 2 halvleg lidt tør for ideer og kræfter, derfor var spillet til sidst ikke specielt kønt. Vi forsvarede os dog det bedst vi har lært og Holluf Pile forsøgte forgæves et spille sig frem til den ene chance de skulle bruge for at fremtvinge en udligning. Men da dommeren fløjtede for sidste gang, stod der stadig 1-0 til os, som derfor også blev kampens resultat.

Det var en fornøjelse med 3 point på kontoen og en meget glad træner som kunne konkludere at holdet havde kæmpet røven ud af bukserne og fået det resultat vi kom efter. Stor respekt til holdet for en flot fight, det giver ro på ledelsesgangen og en tro på at der ligger flere point ude i fremtiden og venter på os.

Kampens enlige målscorer blev; Morten Olsen, assisteret af Søren Schultz Rasmussen.

Kampens spiller blev; Kim Bo Henriksen! En meget stabil og rutineret præstation i det centrale forsvaret, en ledertype, som næsten altid vælger de rigtige og fornuftige løsninger.

Efter kampen var der god stemning i omklædningen… der blev hygget efter kampen og i fælleskab nød vi et par øl, spiste pizza og vandt 3 halvleg også!

Vi kigger nu fremad mod næste kamp mod Ubberud. Vi forventer samme gode gejst og forhåbentlig lidt point på kontoen, når vi møder Ubberud på udebane søndag den 2. september kl 11.

Tak for støtten til de fremmødte!! Altid en fornøjelse når der er mennesker på lægterne og god opbakning.