Internationalt snit over Hold 3!

image Når en tidligere FIFA dommer må bøje sig for de Blå fra ØB
Charlie Christiansen
03. juni 2018 kl. 20:34

Et hold 3 hårdt ramt af skader og afbud skulle i dag forsøge at holde fast i 1. Pladsen med en udebanetur til et varmt Ubberud Stadion. Kampen startede lidt afventende fra begge hold, dog med et lille overtag i spillet til Ubberud. Ubberud spillede meget med dybe bolde, men den vikarierende målmand Kasper P, læste tidligt dette og stod langt ude i feltet og fik fat i bolden før deres angribere.

Efter små 10 minutters spil, kom det internationale snit over kampen, den tidligere internationale topdommer Claus Bo Larsen placerede sin medbragte havestol på sidelinjen for at se sønnen dømme en udemærket kamp.

De første 20 min. Foregik spillet mest på hjemmeholdets præmisser. Efter 20 min. Blev der fløjtet til aftalt vandpause i den bagende sol og det var som om at det vendte tingene over i ØBs favør og vi fik bedre fat i spillet indtil pausen.

Anden halvleg blev en meget lige affære, hvor det længe lignede en nul nul kamp. Præcis som i første halvleg blev der efter 20 min. Fløjtet til vandpause. I den lille pause blev det aftalt at vi skulle holde fast i spillet og turde presse deres målmand med nogle afslutninger fra distancen. Ca. 25 sekunder efter dommeren fløjtede op, lå bolden i vores mål.

En hurtigt bold til deres kant og et fint indlæg resulterede i et kampens første scoring. Herefter lagde vi et lidt større pres, men desværre var det Ubberud, der med et mål som ikke hører hjemme i serie 3, hvor deres spiller tørrer 2-3 af vores forsvarsspiller for derefter fra en 25-30 meter at smaske den op i det nærmeste hjørne, uden chance for målmanden..

Med 10 minutter igen vendte spillet dog igen til vores fordel. Munk tog flot kuglen til sig og lavede et godt skærende løb op mod Ubberuds felt, hvor han en 6-8 meter før feltet bliver tacklet ureglementeret, hvilket kastede et frispark af sig og et gult kort til forsvarspilleren fra Ubberud. Topscoreren Mini tog frisparket og på fornemmeste vis drejede han kuglen omkring muren og reducerede til 1-2. Nu var der virkelig tro på at vi kunne få point med hjem til Arkonavej, så der blev satset med yderligere folk fremme.. og ganske rigtigt:

2 minutter før tid dømmer dommeren straffe til os! Igen tager topscorer Mini kuglen og køligt ligger han den op i hjørnet, 2-2! Og med lidt held kunne vi i overtiden have taget alle 3 point med hjem, efter et frispark på midterlinjen blev slået mod bagerste stolpe og resulterede i en halv chance, som røg en meters penge forbi stolpen. På det efterfølgende målspark fløjtede dommeren af. Alt i alt en god kamp og ikke mindst god fight af de 12 spillere fra Arkonavej. Nu venter der en kamppause på næsten 3 uger fordi at de kommende to kampes modstander har trukket sig fra rækken.

Næste kamp er derfor først søndag d. 24/6 kl.15.00 hvor vi på hjemmebane møder UCL, som ligner en direkte kamp om 1. Pladsen i puljen!