image
Stampe
24. juni 2018 kl. 21:41

Der var på forhånd lagt op til lidt af en sæsonfinale på Arkona Park søndag kl 15, da ØB 3 tog imod et formstærkt UCL hold på hjemmebanen. Solen skinnede, der var tilskuere på lægterne og en god stemning. På forhånd vidste vi det ville blive en svær kamp, men vi havde en god følelse og tro på at vi godt kunne give UCL kamp til stregen. Drengene havde godt humør på og trods et par uges pause uden kamp, var vi veloplagte og klar til at give den en skalle.

Kampen startede lidt rodet og lidt uheldigt for os, da Mikkel K efter ganske få minutter blev skadet og måtte udgå. Det viste sig også ret hurtigt, at vi ville få en meget svær kamp mod et meget velspillende UCL hold, de lagde fra start et tungt pres og var spilstyrende i lange perioder. Første halvleg havde vi ikke mange chancer og brugte mest tid på at forsvare og ved pausefløjt var stillingen 0-2. Anden halvleg mindede meget om første, dog skabte vi lidt flere chancer og fik også reduceret til stillingen 1-3 ved Mikkel Munk. Men da dommeren fløjtede kampen af var stillingen 1-4 og UCL kunne tage hjem med en fortjent sejr og blive udråbt som vinder af puljen, mens vi kan se tilbage på en godkendt sæson og en flot 3 plads i puljen.

Kampens spiller blev Janus Christensen, som samtidig spillede sin sidste kamp for hold 3 og gjorde en vanlig godt figur. Tak for kampen Janus og held og lykke fremover, men vi ses på sidelinjen til en øl!

Efter kampen blev der hygget på terrassen med øl, pølser og godt humør. Der blev ligeledes uddelt præmier og kåret årets topscorer, assist kongen, årets spiller og årets teamplayer.

Årets topscorer: Mads ”mini” Kjølby – 10 mål

Årets assist konge: Mads ”mini” Kjølby – 7 assist

Årets spiller: Søren Schultz

Årets teamplayer: Steffen ”Zlatan” Nielsen

Til sidst skal der lyde en stor tak for en fantastisk sæson og god sommer fra Hold 3 og hele trænerteamet.