Sejr til ØB 3 i stjerne-comeback

image
Kasper P.
16. oktober 2018 kl. 21:25

Ja, der har ikke været det store at skrive om de sidste par kampe – udover nogle kæmpe nederlag. Det har været alt for negativt at skrive om – men endelig kom en stor succeshistorie midt i det hele.

Som overskriften siger, så var der stjerne-comeback. Andy Pedersen, med adskillige førsteholdskampe i benene, havde comeback i seriefodbold efter nogle års pause. Kombineret med kolleger i forsvaret som Mik Jørgensen, Thomas Sørensen, Daniel Radoor, og på midtbanen Kim Bo Henriksen og Sonny Møller, så var det mange serie 1/Fynsserie kampe der kunne tælles!

Dette kom til gavn, da vi mødte UCL i weekenden – et hold bestående af yngre kræfter. De kom til kort, da de mødte ØB 3, som til dagens kamp havde en gennemsnitsalder på 32(!!!)

Roligt forsvarsspil og langt hen af vejen rolig omgang med bolden, så blev de første 30 minutter kronet med et langskudsmål fra 35 meter af Stephen Nielsen. Bolden fløj direkte op i venstre hjørne, mod en chanceløs keeper. Frem mod pausen kom UCL mere med, men rutinen klarede frisag.

I anden halvleg kom UCL lidt længere frem på banen, hvilket gav mere plads for os offensivt. Desværre løb kræfterne løbende op hos folk, så vi fik ikke udnyttet pladsen til fulde. Men efter 65 minutter kom forløsningen til 2-0. Stephen Nielsen spillede Kim Bo fri på tværs, og han kunne sikkert passere keeperen og score.

UCL blev mere og mere frustreret, og de rutinerede ØB-folk var stærkt medvirkende til en sikker og fortjent sejr! Resultatet blev fejret i det gode vejr med øl og godt humør efterfølgende!

Kampfakta:
28 min: 1-0 – Stephen Nielsen
65 min: 2-0 – Kim Bo Henriksen

Kampens spiller: Andy Pedersen