Træls dag på kontoret for Hold 3

image Kampens spiller, Stampe, græmmer sig over det store nederlag.
Kasper P.
20. september 2018 kl. 21:06

Lad det være sagt på forhånd – kampen mod OKS vil ikke blive husket for meget godt for ØB hold 3.

7 såkaldte ”gamle” ansigter suppleret med en ny mand i Sebastian (tidligere spillet for det gamle lukkede hold 4), Flemming ungdomstræner + 5 spillere fra hold 4. Sådan lød truppen forud for kampen, så man kunne tro det hårdeste arbejde havde ligget i blot at samle folk – men nej.

Begge hold lå side om side i tabellen – men forskellen lørdag var meget større.

Man må ikke undervurdere det gode i at have holdkammerater man har spillet sammen med længe – kunne vi tydeligt mærke. For vores trup som nærmest bestod af ”2 hold” fik desværre aldrig spillet til at flyde – selvom det mand for mand var gode fodboldspillere.

En god gang tjubang fodbold med halve chancer i begge ender i det første kvarter, er nok det mest positive at tage med fra 1. halvleg. Og selvfølgelig målmand Anders Stampes præstation. Han havde stor værdi i, at vi kun var bagud 2-0 ved pausen.

En hurtig reaktion efter pausen gjorde, at vi fik reduceret til 1-2 ved Mark Lesmark – men så stoppede det også igen. Få minutter efter lå bolden i vores net igen. OKS fortsatte med at køre på, og stillingen blev 1-5 til OKS – på en dag hvor dette var fuld fortjent, og endda kunne være blevet større.

Vi må op på hesten igen – der venter allerede en kamp igen på søndag, hvor vi gæster BBB.