Menu

U13 kom tilbage på vinderkurs

image
Jesper Steneman
03. juni 2018 kl. 16:03

Vore talentfulde U13 hold havde i dag fornøjelsen af at spille revancekamp mod Langeskov Ifs ubesejrede tophold på Arkona Park. Før kampen havde Langeskov 12 point for 4 kampe og ØB ’sølle’ 9 point for 6 kampe. Den omvendte kamp endte lidt misvisende for U13 med at Langeskov løb med de 3 point efter en meget tæt 3-2 kamp. 


Kampen i dag var markant anderledes. Jeg må indrømme, at jeg skal lidt tilbage i historien for at finde en kamp, hvor vi over 60 min spiller så flot fodbold som i dag. ØB scorede i efter behag i dagens kamp og slutresultatet på 13-2 viser faktisk ganske godt forskellen på holdene i dag. Kampen i dag var sådan én hvor vi trænere tænker: Hold da op hvor er vores drenge dog blevet gode, eller, ”lige meget hvem vi tager ud og erstatter med en fra bænken, så ødelægger vi ikke momentum i spillet”.


ØB var bare bedst på samtlige pladser. Emil laver en lille fejl efter 4 minutter ved 1-1 målet, men ellers sidder alt lige i handskerne på ham, og toppede med et flot udspark til Philip efter 53 minutter, som efter en berøring bankede bolden op i hjørnet. Direkte, som vi trænere gerne vil have det. Bilal spillede en flot kamp defensivt og kom i vejen for meget pga sin hurtighed. Debutanten Mads spillede flot i forsvaret og sparkede resolut bolden ud. Samtidig var han vigtig, i og med at holdet formåede komme over kanterne. Flot debut. Magnus på midten, gik som altid med i det opbyggende spil, og er meget påpasselig med at holdet ikke kommer i undertal bagude. Kanterne med Philip og Noah, de var i dag i en klasse for sig. Noah med 3 mål og 2 målgivende afleveringer og det ville Philip ikke stå tilbage for. Han lavede også 3 mål og 2 assists. Andreas spillede en flot kamp på midten, og fik fordelt mange bolde korrekt, enten til kanterne eller selvfølgelig også prøve selv, flot at bruge 5 afslutninger til 3 mål. Ahmed helt på toppen er en drøm for alle trænere. I dag blev det til 2 fine mål. I dag er vi ekstra glade for Ahmed, fordi han i dag gjorde sine medspillere bedre ved at spille dem på det rigtige steder. Frederik kom ind fra bænken og blev kastet lidt rundt på pladserne. Han løb og arbejdede meget for holdet, og var ved 2 lejligheder meget tæt på at komme på måltavlen. Sofus startede også på bænken. Men vores lille terrier, udnytter chancerne og tør altså gå ind i nærkampe mod spillere som er dobbelt så store, og takle igennem, og så lige toppe med et flot mål fra distancen. 


Slutteligt en stor tak til dagens dommer, Flemming, som dømte en fejlfri kamp. Han havde nok ikke drømt om, at han kun skulle fløjte: 15 gange for mål, 3 frispark, 1 omkast og så ”start/slut”. 


Vi trænere takker for den flotte opbakning til holdet i dag. Det er altid dejlig at se, og jeres tilstedeværelse betyder rigtig meget for drengene og os trænere.

Luk