image
FMR
17. marts 2019 kl. 22:34
Var ØB Bedst

Vejrguderne var oppe på mærkerne til dagens kamp i Vinterbold Turneringen for U11-U12 drengene. En strid vind på tværs af banen, kombineret med lokale intense regnbyger satte dagens præg på kampen mod Middelfart.

Til dagens kamp var 9 friske drenge klar til at udfordre vind og vejr på banen, og kæmpe for at holde fast i 1. pladsen i rækken. Som i sidste kamp mod Søhus/Stige, havde vi igen i dag en debutant med på holdet, Marcus, som gjorde en rigtig god figur på banen. Alexander havde meldt fra til i dag, men så gled Joakim ind på holdet igen efter hans fravær i sidste kamp. Alt i alt så er holdets defensiv en så god bastion, at kontinuiteten er til stede.

Således var dagens startopstilling, med Luca som udskifter. Et slagkraftigt hold, der gik benhårdt efter en sejr i dagens kamp. De første 10 minutter var en rodet affære fra begge mandskaber, da de skulle vende sig til vinden på tværs af banen. Ingen af de aftaler der var lavet før kampen, blev overholdt, og det hele var noget værre rod. Indtil første nogenlunde gennemspillede angreb kom i venstre siden. Marcus modtager bolden midt for målet og stikker Bilal i dybden, og han svigter ikke sine kammerater og scorer til 1-0 efter 12 minutter. Derfra gik det langt bedre, og allerede 2 minutter efter så er Bilal på pletten igen, efter han opfanger en løs bold udenfor feltet og banker den i kassen til 2-0. Så var vi i gang, men efter 18 minutter fik vi lige en våd klud i ansigtet. Middelfarts anfører (og klart bedste spiller) førte bolden frem i deres højre side, afdribler Joakim og er i en spids vinkel foran målet, hvor han sparker ved første stolpe, hvor Andreas ikke så helt så heldig ud, med reducering til 1-2.

Men gejsten på holdet kan man ikke tage fra dem, bolden bliver sat i gang og 20 sekunder efter så står der 3-1! Bilal fører bolden frem i højresiden, og afdribler 2 mand, hvorefter han finder Luca inde foran målet, der flot tager den til sig og løfte bolden op i nettaget til 3-1 efter 19 minutter. Herefter kom der lidt mere ro på kampen, dog stadig med ØB som spilstyrende hold. Lige inden pausen, så skulle vi lige have en scoring mere til samlingen. Næsten en tro kopi af 3-1 målet, bliver udført hvor Bilal igen lavede en assist til Luca der iskoldt scorer til 4-1, som blev pausestillingen.

Straks i 2. halvleg var holdet blevet beordret til at fortsætte med at køre på, for at lave flere mål. Vinden havde vi nu fået lidt i ryggen, og en taktisk ændring sendte Bilal over i venstresiden, så han kunne trække ind i banen og lave langskud med vind i ryggen. Allerede 3 minutter inde i 2. halvleg kom gevinsten, da Bilal for 3. gang lavede en assist denne gang til debutantmål fra Marcus til en 5-1 føring. Minuttet efter erobrede Bilal bolden i venstresiden, tog et par træk ind i banen som vi havde snakket om, og klaskede bolden i mål til 6-1! Kæmpe præstation fra Bilal igen i dag, men han var langt fra færdig med sin opvisning. Bare 4 minutter senere i det 38. minut, så sparkede han sit 4. mål i kassen til en 7-1 føring. Herefter var Middelfart 10 spillere på banen, mod vores 8 spillere. Men hvad gør det, når vi spiller vores eget spil og får modstanderne til at løbe efter os. Efter 41. minutter får vi frispark lige udenfor feltet, og Marcus lægger bolden til rette. 8-1! KLASK for et frisparksmål i det lange hjørne uden chance for målmanden! Fantastisk mål. Og for at runde det hele af, så lavede Bilal sin assist nr. 4 i kampen, da han igen satte en flot spilning op til Luca der kunne score sit hattrick i kampen og til resultatet 9-1, som holdt kampen ud.

Kæmpe arbejdsindsats af ALLE DRENGENE i dag, det er en fornøjelse at følge fra sidelinjen. Alle gjorde deres bedste i dag, og selvom enkelte fejl var til stede, så var de gode præstationer dem der var flest af. Bilal var igen dagens Man Of the Match med 4 mål og 4 assists. Det begynder at tegne til noget godt her i foråret. Eneste minus i kampen, var en skade til Mikkel i slutminutterne på den ankel som har kostet ham 4 uger uden fodbold tidligere. Håber at han er klar igen til træning i næste uge.

Tak til alle dem der var med ude og heppe på holdet! Fantastisk opbakning der er til drengene, stor ros fra trænernes side af! Næste kamp og sidste kamp i Vinterboldturneringen er næste søndag med Topbraget mod Odense KFUM kl. 11.00 på deres bane!

12' 1-0 Bilal (assist Marcus)

14' 2-0 Bilal

18' 2-1

19' 3-1 Luca (assist Bilal)

30' 4-1 Luca (assist Bilal)

33' 5-1 Marcus (assist Bilal)

34' 6-1 Bilal

38' 7-1 Bilal

41' 8-1 Marcus

42' 9-1 Luca (assist Bilal)