Krigerne fra Arkonavej

image
FMR
12. maj 2019 kl. 13:52

U12 var en tur i Tarup her til formiddag. Kamp nr. 2 i denne uge, og modstanderen lå nr. 2, mens vi rodede rundt på 9. pladsen.

Sejren fra i tirsdags gav selvtillid til dagens udvalgte drenge, og vi kan se at holdet er mere sammenspillet nu, end i de første par kampe, som vi tabte i turneringen.

Inden kampen blev drengene gjort opmærksom på at skulle vi komme bagud, så skulle vi ikke stoppe op, men fortsat kæmpe det bedste vi kan, og det må man sige de gjorde i dag.

Bagud allerede efter 3 minutter, på en misforståelse i opdækningen, men så tog dyderne fat. Emil erobrer bolden på egen banehalvdel, og i et sandt raid frem ad banen, moser han sig fri og scorer stensikkert til 1-1. Og blot 4 minutter senere, opsnappede Marcus en løs bold, og får hårdt presset prikket til bolden der lige kan snige sig over stregen til ØB føring på 2-1! Never Give Up! Men med armene i vejret, så giver TPI bolden op, og bruser frem, og får udlignet til 2-2! For Hel.... da osse. Men så kom vinden til at hjælpe os lidt. ØB spillede i en skråt modvind i 1. halvleg, og Bilal lægger bolden tilbage til Frederik der klasker til bolden første gang, og i en blød høj bue dalede bolden i mål til pauseføring på 3-2 til ØB! STÆRKT!

Moralen er høj på holdet, og nu skulle vi have medvind på banen i 2. halvleg, men TPI kommer igen tilbage i kampen og udligner til 3-3. Derefter er der stillingskrig, hvor begge hold kæmper om bolden, og der er nogle hårde frispark. Både dem som bliver dømt, og desværre mange af dem som ikke bliver dømt. Alligevel holder ØB hovederne kolde, og på  en opsnapning fra Emil, spiller han Marcus i høj bold i dybden, fra egen banehalvdel. Marcus ved at målmanden er rystende usikker, og laver et frækt lob over keeperen, og scorer et fantastisk flot mål til 4-3, med 10 minutter igen af kampen. Resten af kampen, blev vi mere defensivt indstillet for den føring skulle holdes, og det blev den også heldigvis! Så en flot, hårdt kæmpet og tiltrængt sejr nr. 2 i denne uge til U12 holdet.

Tak for opbakningen fra sidelinjen endnu en gang, hvor vi var talstærkt mødt frem for at støtte holdet!