Presset Kampprogram

image
FMR
08. juni 2019 kl. 20:54

Det er næsten professionelle tilstande som hersker på U11-U12 holdet i disse uger. I denne uge har drengene nu fået spillet 2 kampe, og en mere venter på onsdag i Fjordager, hvorefter sidste turneringskamp er tirsdagen efter og en venskabskamp den 22. juni. 5 kampe på 16 dage. Intet problem ;)

Torsdagens kamp mod Skeby, 4-1 sejr, spillede drengene flot og disciplineret fodbold, i let regnvejr. Det betød hurtig fo'bold langs jorden, og et perfekt udført angreb i første halvleg, smed Bilal bolden ind i hovedet på Marcus som pandede den flot ind i nettet til 1-0 føring, der holdt til pausen. Herefter begyndte Skeby at blive trætte, da de kun var 8 mand afsted, og det udnyttede Bilal i de første 10 minutter i 2. halvleg, hvor han øgede ØB's føring til 3-0. Skeby var udspillet, men alligevel skulle vi da have noget spænding ind i kampen. En relativ ufarlig bold, som Xander opfanger i målet og driver den frem, og vil forsøge at løfte den højt mod venstre, kikser og rammer i stedet for en Skeby spiller der pludselig er alene igennem mod Xander, og desværre en stensikker reducering til 1-3. Skeby's medrejsende Mødregruppe piskede derefter en voldsom stemning op for at få deres drenge frem over stepperne, hvilket lykkedes lidt med et par skud på mål. Det pjat gad Emil ikke hører mere på det skrigeri fra sidelinjen, så en god solotur kronede han værket med sit mål til 4-1, som blev kampens resultat.

1-0 Marcus

2-0 Bilal

3-0 Bilal

3-1 Skeby

4-1 Emil

Efter landskampen fredag aften, fik ungdomsformanden en mail fra DBU & Pierre Emile Højbjerg, som havde hørt om Marcus's mål om torsdagen, og det var grunden til at han scorede på hovedstød mod Irland, da han ville kopiere det flotte mål ;)

Nå spøg til side, lørdag formiddag var en ny kamp på programmet, og det var et lokalopgør mod rivalerne fra Windelsvej. Rygterne lød på at de ville stille med 2 GL spillere og flere A spillere til dagens kamp. Og det kan godt være de var gode til at spille sammen, men det var ØB der havde mest ære af kampen. Kampen bølgede frem og tilbage og BM kommer foran med 1-0, hvorefter at vi minuttet efter udligner, og 2 minutter før pausen, så fumler BM målmanden et ufarligt skud fra Frederik ind i målet, så var Underdogsene pludselig foran... i ca. 30 sekunder. Næste angreb og så stod der 2-2. Knap nok venter vi på at der skal fløjtes til pause, så tromler BM igen frem, og scorer til 3-2 som var pausestillingen. Det skulle der laves om på, for så gode var de squ heller ikke de BM'ere. ØB havde også effektive våben, hvor Emil havde flere soloture, der både gav mål, men også store afbrændere. Bilal var i et fantastisk spilhumør i dag, og mange ting lykkedes for ham, og der blev løbet mange meter i dag. Men en spiller var outstanding i dag, nemlig Noah, som er startet i ØB her i foråret efter at være skiftet fra ... BM. Sikke en kamp, fight - tekniske detaljer - pasninger - blik for spillet, kort sagt Noah var her, der og alle vegne! Tilbage til 2. halvleg, nu skulle alle drengene træde i karakter for ikke at skulle høre på klassekammeraterne fra BM holdet i skolen på mandag. 9 minutter inde i 2. halvleg startede comebacket, hvor Bilal scorer til 3-3. Det holder 5 minutter så er den gal igen, og BM kommer igen foran med 4-3. Emil tog på en af sine udflugter frem ad banen, og får klasket bolden i nettet til 4-4 da der mangler små 12 minutter. Herefter stillede ØB sig dybt for at forsvare for 1 point på en svær udebane med så mange gode spillere på, var helt sikkert godkendt. Et par løse chancer i de sidste minutter, kunne have givet sejren til begge hold til sidst. Men det sluttede 4-4, og som Formanden altid siger, "Jamen, i spillede jo også lige længe" ;)