Det positive skal hives frem fra dagens kamp. Resten skal glemmes hurtigst muligt.

1. De første 20 minutter i 2. halvleg, hvor vi spiller til 0.
  2. Opbakningen fra alle de fremmødte forældre/bedsteforældre til alle drengene.
  3. Et flot hovedstødsmål fra Marcus, med assist fra Bilal.

Er det ikke hårdt kun at nævne de 3 ting? Jo absolut, men til dagens kamp, som var kampen om 1. & 2. pladsen i puljen, var der ingenting der lykkedes. Om det var vejret, banen (har HELT sikkert en del af skylden), omklædningsrummet, eller noget 4. der var grunden til holdets store kollaps i dag, skal jeg være usagt. 10 mand var kaldt ind, 2 af dem vælger ikke at dukke op og ingen afbud, allerede her er det lidt op ad bakke. Men med lidt overtalelse, lykkedes det at låne en U11 spiller fra B67, som kender nogle af drengene på holdet i forvejen. Men han havde 55 minutters træningskamp i benene før vores kamp. Men 1 udskifter er bedre end 0!

Banen var en kombination af jord/græs/fuld af huller, og det kom KFUM til gode, at ud af de 9 spillere, blev 7 af ØB drengene skadet på en eller anden måde pga. banen. Værst var det, desværre igen, Mikkel, som gik i stykker med sin ankel. Nu er der dikteret 10 dage uden fodbold, så han kan vende tilbage når vi starter op på græs igen.

Tilbage til det positive. Efter en omrokering i pausen, gik drengene ind til 2. halvleg med frisk sind. Det holdt flot og godt i 20 minutter hvor ingen hold fik scoret, men så fik KFUM scoret igen. Men den fight og gejst der var i de 20 minutter, var det som vi plejer at udvise i 60 minutter, bare ikke lige i dag.

Alle spillerne havde en forældre/bedsteforældre med til dagens kamp. Det er så dejligt at se og høre de opmuntrende råb til holdet, selvom det var en umulig mission vi var på. KÆMPE TAK til jer alle sammen.

Et af de få lyspunkter der var fra kampen, var Marcus's mål, som blev sat ind med et præcist hovedstød, efter flot forarbejde af Bilal. At scoringen var en reducering til 2-8, gider vi ikke tale om. Men et fantastisk mål, hvor alle jublede over målet. Det er holdånd!

Dagens 2 bedste spillere var Joakim (fødselar) og Xander. Uden deres indgriben i forsvaret i mange situationer, så havde vi tabt endnu større.

Samlet set så var det puljens bedste hold vi tabte til i dag med 15-2, efter 12-2 ved pausen. De fleste af drengene har aldrig før tabt så meget før i en kamp, og nederlaget var ligeledes cheftrænerens største nogenside som træner.

Men en flot 2. plads i Vinterbold Turneringen blev det til med 3 sejre, 1 uafgjort og et nederlag. Det er skide flot, og giver noget gejst til forårets kampe i U12 C rækken.