image
FMR
27. januar 2019 kl. 16:56
1. kamp Skeby - ØB

Dagens kamp, var den første ud af 5 kampe i en Vinterbold Turnering under DBUFyn. Skeby havde valgt at få flyttet deres hjemmekamp til vores "hjemmebane" i Hjallese Kunstgræsbane, da vejret tidligere på ugen ikke tegnede til at kunne spille i Skeby.

Det var der trods alt intet problem i, det bestod mere i af finde nok drenge til at spille kampen. Hele 25 forskellige spillere, nuværende og tidligere i ØB, fra U10-U13 var blevet kontaktet, for at vi kunne skrabe 9 friske drenge til dagens kamp.

Men hvilken fantastisk indsats de leverede. Som resultatet viser, så vandt ØB med overbevisende 5-1, efter 4-0 ved halvleg. Flot disciplineret spil fra alle på holdet, gjorde at vi lagde stærkt ud. Bilal med 3 mål i første halvleg, samt et selvmål satte et flot aftryk på kampen. Det der blev snakket mest om i pausen, var den "Herre-Tackling" som Bilal fik sat ind på Skebys målmand. En helt ren tackling, som Bilal gik ind i 100%, blev målmanden nok kun på 80% direkte på bolden, så tacklingen kunne høres nede ved motorvejsafkørslen :) Heldigvis, kunne deres målmand spille videre i 2. halvleg efter den duel.

2. Halvleg viste Skeby at de ville tilbage i kampen, og pressede ØB i små 15 minutter, men anført af Kaptajn Rosenlyst, blev de angreb der kom afvist i forsvaret. Kun en enkelt gang kom Skeby til en god chance som gav en reducering til 1-4. Langsomt begyndte kræfterne hos ØB, at slippe op, og regnen vendte tilbage i det sidste kvarter af kampen. Skeby pressede mere på, men i en god omstilling, punkterede Joakim drømmen om et comeback, med sin flotte scoring til 5-1.

Det holdt kampen ud, så en flot og mere end godkendt sejr til ØB. En træningsturnering vi deltager i, for at vende os til at skulle spille enkelte kampe i foråret i U12 C-rækken. Her spillede dagens modstander Skeby i efteråret 2018, hvor de vandt 4, tabte 5 og spillede 1 uafgjort.

Dagens store oplevelser var klart Bilal og Frederik, som spillede på hver deres kant. De fungerede rigtigt godt sammen. Defensivt bandt Anfører Xander det fantastisk godt sammen med gode indgreb og et stort blik for spillet.