Menu

Kollektivt udfald

image
FMR
10. juni 2018 kl. 20:05

- Tankerne i dag under U10 kampene kan sammenlignes med håndboldtræneren, Lars Rasmussen's episke pausesnak til hans tidligere klub, Vendsyssel Håndbold. Hvad er det der sker med drengene??? Truppen til i dag var det stærkeste vi har stillet her i foråret, og egne forventninger til dagens kampe var soleklar. 4 kampe skulle give 4 sejre... 3 sejre kunne også gøre det sammen med en uafgjort. Om det har været for et stort pres på drengene ved jeg ikke, men dagens indsats var absolut ikke godkendt. 

Hvad der gik galt i dag, er svært at forklare. Alle de ting som der bliver udført til træning, skulle jo gerne virke til kamp. Bare ikke i dag. Intet, absolut INTET lykkedes i dag. Simple afleveringer blev tabt. Driblinger blev for lange, ingen kommunikation. Kort sagt, lignede det 8 drenge der aldrig havde spillet fodbold sammen før. 

De første 3 kampe var alle tabt, 0-2 Mod Dalby, 0-3 mod Fjordager, 0-1 mod B67. Aldrig har jeg oplevet at vi ikke har scoret i de første 3 kampe til et stævne, og med målsætningen før kampene, så blev sidste kamp mod TPI, givet fri. Gør hvad i har lyst til drenge. 

Og det gjorde de. Oliver bringer ØB i front, og så kom sovepuden igen. TPI overtog spillet, og kom på 2-1. 2. halvleg var knap begyndt, før netmaskerne blafrede igen. Men denne gang var det Alexander der afsluttede flot til kampens resultat 2-2.

Så dagens lektion, blev 1 point, og 3 nederlag uden scoringer. Egne forventninger til holdet skal jeg holde for mig selv, og give drengene lov til at spille frit. De første 3 kampe, var drengene ikke aktive nok i kampene, men i sidste kamp, hvor der blev givet fri leg, var der nogle af de ting som vi træner på til hverdag. Afleveringer sad hvor de skulle, driblinger var tilpas og ikke mindst så var der kommunikation mellem spillerne på banen. 

Det kan bare være svært ikke at have forventninger til holdet, når spiller for spiller kan noget. Som et kollektiv er holdet fantastiske. Hver enkelt spiller har en rolle på holdet, og kan udføre den... Men kun når der ikke er pres eller høje forventninger. Nu er der kun et enkelt stævne tilbage, om 14 dage. Forventningerne til det stævne, er givet på forhånd. Frit spil! Leg med bold og ha' det sjovt på banen. 

 

Førnævnte klip med Lars Rasmussen kan ses 1.15 inde i klippet.

Luk