Menu

Universal Transport / Sport 24 Cup

image
01. februar 2018 kl. 17:14
U9 & U10 stævne i Skibet ved Vejle

 

U9 & U10 deltog her i weekenden i et stort stævne ved Vejle, som Skibet IF arrangerede. U9 skulle i kamp om lørdagen, mens U10 skulle spille om Søndagen.

Af Christian Nylandsted, U9:

Lørdag den 25. november var U9 drengene til stævne i Skibet ved Vejle til Universal Transport / Sport 24 cup 2017. Et stævne med 2 puljer og kvart, semi og finale. ØB var i pulje med Jydeholdene, Jelling 2, Hedensted IF 1, Hornsyld IF og Kolding B 3 - Desværre dukkede Kolding B 2 og 3 ikke op, så hver pulje bestod af 3 kampe hver. Kampene blev afviklet med 4 mod 4 uden decideret målmand, men det påvirkede ikke drengene.

Første kamp var imod Jelling 2 - drengene var klar fra først fløjt og med godt sammenspil og så blev det til en sikker 3-1 sejr med 2 gode mål fra Mathias J. og Luca.

Anden kamp var mod Hornsyld IF og det blev en serværdig og flot kamp med masser af chancer, desværre blev det Hornsyld IF der vandt 3-1, drengene kæmpede bravt og havde adskellige muligheder, men stolpen og målmanden stod i vejen. Emil stod for det ene mål

Sidste puljekamp mod Hedensted IF 1 blev en spændende og hård kamp. Vi kom foran med 2 mål, hvor Emil begge gange fulgte op på afslutninger ude fra. Hedensted IF reducerede men drengene holdt dem fra at score flere. I kampen blev Luca med et flot træk forbi en modstander fældet brutalt og måtte udgå med is på albuen. Sejren i den sidste puljekamp betød at vi ente med 6 point og en flot andenplads

I kvartfinalen mødte Jelling 3. De andre kampene i kvartfinalen var EFB - Jelling 2, Hornsyld IF - Skibet IF og Hedensted IF 1 - Hedensted IF 2.

Drengene var ovenpå i kvartfinalen mod Jelling 3 og de kørte en sikker 2-0 sejr hjem. Målene stod Emil og Otto for.

I semifinale var modstanderen EFB som havde vist rigtig godt spil og de virkede rigtig stærke. ØB kom lidt trætte og godt brugte ud til kampen. De kæmpede flot i starten af kampen, men med 2 flotte scoringer af EFB var der ikke mere og de vandt 3-0.

Desværre blev endestationen semifinalen men absolut godkendt - de viste godt sammenspil og en masser af fightervilje men kunne godt mærke på dem at det var hårdt at spille 4 vs 4, der skulle løbes flere meter. Finalen blev spillet mellem EFB og Hornsyld IF, de to klart bedste hold. Hornsyld vandt dog sikkert 3-0 og blev hyldet med We are the champions i højtalerne og røgkanon.

 

De seje U9 drenge

 

Af Flemming Rosenlyst, U10:

U10 var Søndag den 26. november forbi Skibet IF og deres Universal Transport & Sport 24 stævne. 
U9 havde klaret sig flot i går til samme stævne og forventningerne var også store til holdet fra den selv. Men træerne vokser jo bekendt ikke ind i himlen

De jyske hold havde vi intet kendskab til så det skulle være med frisk sind og gejst at kampene skulle spilles. I indledende pulje skulle vi møde Hedensted 1, Skibet IF samt Gauerslund 2.

1-1 i første kamp hvor drengenes mål var et af dem hvor alle stød og klappede. Flot opspil gennem banen hvor Oliver til sidst fik scoret til 1-0 og en sportstaske som belønning. Men desværre kom Hedensted tilbage og fik udlignet.

Kamp 2 mod Skibet var der intet der lykkedes for holdet og skuffet tabte ØB med 0-2.

Så var det alvor i sidste kamp hvis vi ikke skulle have en svær modstander i mellemrunden. Og som forvandlet angreb holdet på flotteste vis. En solid sejr på 2-0 med et flot lob fra Alexander samt et kanonmål udenfor feltet af Mikkel "Tordenfod". Helt op i krydset og det udløste endnu en præmie i form af drikkedunk og svedbånd.

Så en 2.plads i puljen og dermed skulle vi møde nr. 3 fra en anden pulje. Det blev Hedensted 2, og med uafgjort mod det andet Hedensted hold så var semifinalen pludselig tæt på...

Og dog. Hurtigt kommer ØB bagud men kæmper sig tilbage hvor Xander får udlignet men en skidt dommerindsats gør at han fløjter frispark i modsat ende da en Hedensted spiller lå ned. Så i stedet for 1-1 kommer ØB bagud med 0-2. Hurtigt kommer reduceringen fra Alexander til 1-2 og desværre ikke mere i den kamp.

Slukøret måtte vi tage hjem efter mellemrunden. Dog fik holdet lidt kager og medaljer med hjem. Helt sikkert et stævne som vi skal med til igen næste år.

 

U10 drengene

Luk