Menu

Debut til U9 holdet

image
Jess Wedel Nielsen
16. september 2018 kl. 16:00

U9 på tur til Thurø.

I min debut som træner for vores nye U9 hold i B rækken, stod det på en lang tur til Thurø ved Svendborg.

I den første kamp mødte vi et godt kæmpende hjemmehold, som efter at være kommet bagud 0-1, kom på 3-1, efter at vores hold et par gange, havde mistet deres markeringer og givet deres angribere frit løb mod mål. Men det bravt kæmpende ØB hold viste rygrad, og fik kæmpet sig tilbage på 3-3, inden at Magnus havde et godt løb mod deres mål i det sidste minut, men afslutningen var så uheldig at ramme ydersiden af stolpen.

Thurø 3 - 3 ØB

I anden kamp mødte vi et meget stærkt og meget fysisk spillende hold fra Egebjerg. Her mødte vi virkelig hård modstand, og deres store fysik afskrækkede nogle af vores spillere. I denne kamp var uheldet også med os, hvor vi brændte nogle store chancer, og blev straffet i egen ende for de mindste fejl.

ØB 0 - 3 Egebjerg

Den tredje kamp stod på et opgør mod OB. Vi havde fået rystet nederlaget af os og kæmpede igen flot. I denne kamp var vi både dygtige og heldige. Vi fik scoret to mål. Især Yasirs mål til 2-1, hvor vi fik presset dem helt i bund, scorede han med et flot og lidt heldigt skud lige mellem benene på deres målmand. I resten af kampen pressede OB på for at udligne, men Mathias i målet, gjorde det umuligt for dem at score. Han havde 10-15 flotte redninger og sørgede derved at vi vandt kampen.

OB 1 - 2 ØB

Sidste kamp stod på et rigtig lokalopgør, her mødte vi Marienlyst. Igen en super tæt kamp, hvor vi manglede det sidste held foran mål. Der blev brændt 5-6 store chancer, og i sidste ende var det Marienlyst som fik scoret, og som derved vandt en helt lige kamp, som kunne have gået begge veje.

Marienlyst 1 - 0 ØB

I dag vil jeg især fremhæve to spillere. Yasir var med til sin første turnering og han gjorde det virkeligt flot. Han løb og arbejde hele tiden, især i vores presspil var han dygtig og havde mange gode bolderobringer.

Mathias, den normalt store motor på midtbanen, tog 2 1/2 kamp i målet og gjorde det aldeles fremragende med mange vigtige redninger.

Turneringens detalje. I den første kamp mod Thurø presser vi på for at score. ØB får hjørnespark, som Magnus sparker hårdt og højt ind foran mål. Her stiger Mathias op og med et hårdt hovedstød sender han bolden tæt forbi den ene stolpe.

Alt i alt en rigtig god præstation af vores spillere, som lige skal vænne sig til nogle bedre modstandere.

 

 

Luk