Straffesparks Kongerne

image
FMR
11. august 2018 kl. 18:10

Lørdag var U11 holdet klar til et nyt medaljestævne, ved vores naboer & rivaler fra B67. Med en frisk stævnesejr fra sidste weekend på hjemmebane, var humøret højt hos drenge.

ØB var kommet i en svær pulje med Fjordager, Odense KFUM og Sanderum, så hvis vi skulle nå langt skulle vi være klar fra start. Og det skal jeg love for at drengene var. Som lyn & torden bragede holdet i gang mod Fjordager i 1. halvleg og kom hurtigt på 3-0! Bl.a. på et kanon solomål fra Oliver fra egen banehalvdel. Alexander ville også være med i de gode mål, og pandede et perfekt hjørnespark ind i netmaskerne. De gode takter fra sidste uge fortsatte, og det var tydeligt hvad de alle tænkte på i pausen. Arbejdet blev gjort færdigt i 2. halvleg og en sejr på 4-0.

Kamp 2 mod KFUM, fik vi lukket ned for deres gode spillere i lang tid, men 5 minutter inde i 2. halvleg kombinere KFUM udenom forsvaret og har en alene mod Xander på kassen. 0-1, særdeles ufortjent efter spil og chancer. KFUM trak sig tilbage og sparkede væk og holdt føringen hjem. ÆV!

Så var sidste kamp afgørende. En sejr ville sende os videre på indbyrdes opgør og målscorer. Uafgjort kunne vi klare, men krævede at Fjordager skulle slå KFUM. Så missionen var klar. Vind eller forsvind! Igen var ØB mest på bolden, og skabte flest chancer, men målene udeblev. 0-0 ved pausen. 1 mål var nok til at vi kunne komme til semifinalerne, så var det op til KFUM kampen om det ville blive som nr. 1 eller 2 i puljen. Mål kom der i 2. halvleg, men desværre til Sanderum, der lidt heldigt fik skovlet bolden ind efter et hjørnespark, hvor bolden ikke blev losset ud af kommunen. DOBBELT ÆV! Så blev det kun til en 3. plads og en kamp om 5-6 pladsen.

Den stod mod B67. Igen var vi mest på bolden, og skabte chancerne, mens B67 mest ville ødelægge spillerne og kampen. 0-0 ved pausen igen, og hvis stillingen holdt så skulle det afgøres på straffespark. HELDIGVIS kom scoringen efter et sublimt opspil som Nikolaj fikst fik trillet ind. B67 kastede alt frem til sidst, og i sidste minut trak deres målmand med op og skabte ravage nok til at han kunne score til 1-1! Så skulle vi til straffesparkskonkurrencen.

Noget som vi ikke har trænet på noget tidspunkt, og som træner er det ulideligt at være med til!

B67 vandt lodtrækningen og valgte at starte med at skyde.

Straffesparkskonkurrencen

Tak til Tommy som filmede skuddene, men fik ikke det første B67 spark med. Og beklager den slørede optagelse.

Så en godkendt 5. plads blev det til i dag, hvor Sanderum tabte finalen til Gauerslunds IF med 2-4