Menu

Guide til Kontingentbetaling

image
FMR
12. marts 2018 kl. 21:53

Her er en guide til hvordan du skal betale kontingent 1. gang.

 

Gå ind på hjemmesiden www.skibhus.dk

Tryk på Indmeldelse i menuen for oven.

 

Find din årgang/hold og tryk på " Indmeldelse i afdelingen"

Så kommer der et pop up vindue frem. Her er der så to muligheder, her er det KUN 1A som skal bruges.

  1. Hvis du kan dit DBU login og kode logger du på som normalt.
  2. Hvis det er første gang du skal bruge dette, så tryk på "glemt adgangskode", så skal du indtaste din email, som vi har registreret i klubben. En ny kode bliver tilsendt til din emailadresse.

 

 

I den mail du så får tilsendt, der står dit brugernavn, og så trykker du på "Skift adgangskode" i mailen. Så vælger du en kode, og gentager den, derefter trykker du på gem.

 

Herefter skal du finde din afdelingen igen, så du får den boks med 1A, Log ind med dit DBU Login.

 

Herefter kontrollere du om oplysningerne er korrekte. Navn, adresse, telefon, email osv. Det er dit eget ansvar at holde disse oplysninger opdateret. Hvis du har spillet i ØB i 2017, skal du i "tidligere klub" markere: Ingen tidligere klub.

Husk at sætte flueben i "Acceptere betingelserne for tilmeldingen". Tryk "Næste" for at gå videre.

 

Gennemse at oplysningerne er korrekte, og tryk på "gå til betaling"

Herefter taster du dine kortoplysninger, og trykker på "opret abonnement". Så har du fået betalt kontingent, og er dermed i en abonnementsordning, hvor vi herefter sender en mail ud 8 dage før vi opkræver kontingent, at der vil blive trukket XXX kr. på dit kort pr. 1. April eller 1. September.

Hermed slipper vi for på klubbens vegne at skulle hive og trække i folk for at få dem til at betale kontingent. Med det nye system, kan man ikke vælges til kampe/holdkort hvis man ikke har betalt kontingent.

Hvis man glemmer at betale, og skal spille kamp, så er det så smart, at når man betaler, så går der 1 minut, så er man spilleberettiget på dagen.