1. pladsen er i hus igen.

image Dagens lektion til LFC Family
Kasper P. & Stampe
11. maj 2018 kl. 23:20

ØB 3 havde ramt en stime på 2 kampe i træk uden sejr. Derfor var håbet klart på forhånd: 3 point mod sidstepladsen.

Dagens modstander fra LFC Family, som holder til på OKS, havde en målscorer på 3-24 inden dagens kamp, så håbet burde være realistisk.

Dagens modstander ydede dog fin fight, og holdt stand de første 30 minutter, hvor vi blev presset og ikke skabte det store. Men da først vi fik hul på bylden, så var der ikke den store tvivl.

Presset blev lagt frem mod pausen, og det endte med en føring på 2-0 ved pausen.

I 2. halvleg fik vi hurtigt sat os på løjerne igen, og fik hurtigt lukket kampen til 3-0. Og så gik der chancer i den!

Desværre var vi ikke helt skarpe foran målet, og vi måtte ”nøjes” med at vinde 7-0, selvom chancerne var til meget mere. Men man kan vel ikke tillade sig at være alt for utilfreds, når man vinder så stort.

Indtil onsdag overtager ØB 3 1. pladsen med 13 point for 6 kampe, og holder fodboldfri næste weekend, hvor det er pinse.

Kampfakta:

33 min. 0-1: Svend Petersen
39 min. 0-2: Mads Kjølby
51 min. 0-3: Morten Olsen
61 min. 0-4: Selvmål
83 min. 0-5: Mads Kjølby
85 min. 0-6: Svend Petersen
88 min. 0-7: Søren Schultz

Kampens spiller: Steffen Nielsen