Hård Weekend for Hårslev

image Nikolai efter aftenens CHL Finale
Stampe
27. maj 2018 kl. 17:09

Fredag aften var ØB´s førstehold i Hårslev og det blev til en flot sejr på 3-2, derfor var der lørdag middag lagt op til et spændende opgør på Arkona Park mellem ØB3 og selvsamme Hårslev, i serie 3.

Solen skinnede, der var tilskuere på lægterne, en veloplagt Lars Nygaard i Orlas Corner og store forventninger til en spændende kamp og en forhåbning om 3 point på kontoen.

Kampen blev fra starten spændende og en tæt affære, der var chancer i begge ender og det skulle vise sig at blive en kamp om hvem der kunne udnytte sine chancer bedst, hvilket hold der kunne holde tempoet og overleve den bagende sol.

1 halvleg sluttede med en føring på 3-1 til ØB3, hvilket var helt fortjent. I starten af 2 halvleg kom vi på 4-1 og kampen så ud til at være afgjort. Men en blunder tæt under mål på et hjørnespark, gjorde at Hårslev fik reduceret til 4-2 og der blev bragt lidt spænding tilbage i opgøret. Hårslev skabte efterfølgende lidt halve chancer og lagde lidt pres på, men det blev ikke rigtig farligt. Da ØB scorede til 5-2, gik luften af ballonen og kampen var i realiteten afgjort, der blev scoret endnu engang og resten af kampen blev lidt rodet hvor begge hold godt kendte udfaldet af kampen.

Efter kampen blev der drukket øl på terrassen og nydt at vi var tilbage på 1 pladsen i puljen. 4 holdet spillede også kamp på stadion denne solrige lørdag og vandt 5-2 i en seværdig kamp, som blev nydt af de fremmødte tilskuere og et feststemt hold 3.

Efter kampen var der arrangeret holdfest hjemme ved Nikolai ”Don” Johansen i Næsby og der var med afsæt i en god sejr lagt op til et brag af en fest.