Stampe & Kasper P
21. april 2018 kl. 20:11
Lokalopgør mellem Chang & ØB 3

ØB 3 sejrede i Kampen om Kochsgade

Der var høj solskin over Kochsgade til lokalbraget på Chang Arena, hvor ØB 3 skulle forsøge at fortsætte stimen af sejre og forsvare førstepladsen. Humøret og forventningerne var på forhånd høje blandt spillerne, og en kasse sejrs-øl var på forhånd allerede sat i køleskabet.

Det var en rodet affære, hvor begge hold havde muligheder. Stillingen var 2-2 ved pausen, hvor ØB endda brændte friløber inden pausefløjt. 2. halvleg var knap gået i gang inden modgangen kom, da Chang bragte sig foran 3-2 på et flot frisparksmål.

Heldigvis varede glæden kort for dem, da vi fik bragt balance i regnskabet – og stille og rolig satte tryk på kampen mod slutningen. Dog skulle vi hen til 86. minut før forløsningen kom ved Daniel Lohmann med scoring til 4-3 til ØB – Troede vi.

2 minutter efter lå bolden igen i nettet – desværre var det Changs tur til at få udlignet endnu en gang, og derved lignede det en deler i det store lokalbrag.

Det blev dog heldigvis til sejrs-øl alligevel, da Mikkel Boe sparkede bolden i nettet fra 20 meters afstand efter 91 minutter. På trods af en rodet kamp med flere fejl fra begge hold, så blev dette afslutningen på kampen, og ØB 3 sikrede sig topplaceringen ved at få den 3. sejr ud af 3 mulige. Dejligt at vinde – selv på en dårlig dag.

Kampfakta: Chang – ØB 4-5 (2-2)

0-1 (15 min.): Svend Petersen

1-1 (19 min.): Chang

1-2 (30 min.): Michael Brydegaard

2-2 (40 min.): Chang (straffe)

3-2 (47 min.): Chang

3-3 (53 min.): Jonas Bjerregaard

3-4 (86 min.): Daniel Lohmann