image
Kasper P.
02. september 2018 kl. 15:11

Rodet affære i Ubberud endte med smalt nederlag

Før kampen stod det klart, at hold 3 havde mistet 5-6 spillere siden sidste kamp grundet skader og flytninger – hvilket selvfølgelig har ramt bredden på holdet.

Dette var dog ikke til at se i første halvleg mod Ubberud, hvor begge hold kløede på og der blev fightet godt igennem! Kønt var fodbolden ikke – på en fodboldbane som ikke var Serie 3 værdig – men fighten og indstillingen havde begge hold.

Pausestillingen var 0-0, og vi havde endda følelsen af, at vi kunne være heldige at få 3 point med hjem. De første 5 min. af 2. halvleg presser vi fint på, og vi får lagt pres og skabt lidt stress i deres forsvar – desværre uden held.

Derefter står der Ubberud på presset – og vi bliver trykket godt i bund. Målmand Stampe tog godt imod inde på stregen – men efter 1 times spil måtte bolden i nettet. Han fik reddet i første omgang, men bolden skruer tilbage igen, og han prøvede forgæves at skubbe bolden ud af målet, men desværre chanceløs!

Ubberud fortsatte desværre presset, og vi begyndte at få lidt småskader og et gult kort efter 78 minutter, så det så svært ud.

Dog får vi efter en dødbold i det 90. minut sparket nedfaldsbold mod mål, og bolden sniger sig lige forbi stolpen.

Så alt i alt en, desværre, fortjent sejr til Ubberud på 1-0. Så vi må op på hesten igen!

Kampfakta:

61. min: 1-0 – Ubberud
78. min: Gult kort ØB – Steffen Nielsen

Dagens spiller: Frederik Rosenly