Menu

3 minutter fra et godkendt resultat

image Forårsdebut til U13
Jesper Steneman
17. april 2018 kl. 21:22

Klubbens U13 hold, indledte mandag sæsonen på udebane i Langeskov IF. Kampen blev afviklet på deres fine kunstgræsbane. Det var tydeligt at de grønne fra Langeskov hele vinteren havde trænet på kunstgræs, og havde indledningsvis mest kontrol over spillet.

Spillet bølgede frem og tilbage, og efter 14 min. lavede Ahmed Chaika sit første sæsonmål da han på en flot takle/drible-tur scorede fladt under målmanden til 0-1. Langeskov kom også til fine afslutninger, og desværre blev 2 små skønhedsfejl i ØB forsvaret, af Langeskovs farligste mand kunne gøre det til 2-1 ved halvleg.

Ti min ind i anden halvleg kom mr. Chaika atter på banen, og efter han behøvede bare 40 sekunder på banen før han i to omgange bankede bolden ind til 2-2. Resten af kampen var virkelig tæt, og ØB blev undervejs snydt for et klokkeklart straffespark, havde skud på stolpen og flere nærgående forsøg. Desværre var vi lidt uskarpe efter 57 minutter, hvor hjemmeholdet scorede til kampens resultat 3-2.

Alle drenge ydede en stor indsats som lover godt for de næste kampe. Der var debut til Khadir og Frederik, og begge havde nogle fine indhop.

Igen vil trænerteamet gerne takke for den flotte forældreopbakning. Vi havde faktisk flere ”supportere” end hjemmeholdet 😊