Jesper Steneman
22. april 2018 kl. 17:19
U13 fik fuld gevinst

Gode hold spiller til kampen slutter!

Gary Lineker sagde engang i et interview: ”En fodboldkamp varer 90 min. og tyskerne vinder altid til sidst”. I dag spillede U13 en sløj 1. halvleg, som endte 1-1, og en super 2. halvleg, hvor holdet markerede sig fornemt med 5 flotte mål. Og det var flotte mål!

Dagens modstander fra Fjordager havde tabt de første to kampe stort, hvorfor ØB valgte ændre vores taktik til dagens kamp. Første halvleg blev rodet og meget mere lige end forudset. I anden halvleg gik vi tilbage til den gammelkendte formation, og så begyndte kombinationerne, taklingerne, påpasseligheden og løbevilligheden af fungere igen. Første halvleg endte 1-1, efter at Khadir bragte ØB foran 0-1 efter 23. min spil. Kort før pausen udlignede hjemmeholdet på en tilfældighed.

Anden halvleg med ”standardopstillingen”, blev noget anderledes. Først gjorde Khadir og Ahmed det til 1-3, og siden scorede Andreas 2 og Frederik 1 til slutresultatet 2-6. Sejren var ikke et mål for lille og meget fortjent. Mod kampens slutning havde vi både flotte opspil og afslutninger langt udefra. Frederik markerede sig med sit første mål i ØB trøjen og en stærk indsats. Khadir har virkelig haft gavn af vintertræningerne med en forbedret kondi.

Generelt en flot sejr, hvor drengene hver i sær viste at de er gode boldspillere og gerne løber de sidste meter og til sidst vinder kampene….. Det er vist sådan Gary Linekers forudsigelse skal tolkes.

Igen stor tak for vores flotte forældreopbakning.