image Bilal med et af sine raids frem ad banen.
FMR
24. februar 2019 kl. 16:42
ØB smed sejren i sidste minut

På en solbeskinnet lørdag eftermiddag skulle U11-U12 igen i aktion i Vinterbold Turneringen. Dagens modstander var Nr. Lyngelse/Søby. Et hold som vi ikke tidligere har mødt udendørs.

ØB var fyldt med selvtillid fra sidste kamp, og der skulle igen bygges mere på til dagens kamp. Nr. Lyngelse/Søby havde 3 små hurtige drenge med som gjorde ondt på vores bagkæden med Victor & Joakim. Højdemæssigt var ØB 20-30 cm højere og det gjorde en forskel når vi skulle tage bolden fra Nr. Lyngelse. Det kunne vi slet ikke, og lavede små dumme frispark. Men vi holdt dem fra de store målchancer.

Efter 24 minutter kom kampens første mål. Første rigtige gennemspillede angreb fra ØB af, førte til mål, hvor Frederik flot assisterede Bilal's mål til 1-0. Stillingen holdt til pausen. Her fik vi snakket om at vi skulle sætte os mere igennem, bl.a. med tacklingerne, og afleveringerne skulle også være bedre.

Dog kom vi ikke klar ud til 2. halvleg, da vi ikke får tacklet bolden ordentlig væk, og en afslutning mod mål, hvor bolden rammer Andreas og går ind til 1-1. Kampen bølgede fortsat frem og tilbage, og der var ikke mange forsøg på nogle af målene. Men ud af det blå, så fik ØB kombineret sig frem mod målet, og efter lidt ping-pong får Bilal skrabet bolden over stregen til 2-1. Dog går der ikke mange minutter før at, Andreas igen er uheldig nede i målet, og en ufarlig afslutning snyder ham og går ind til 2-2.

Med til kampen i dag, havde vi en debutant i William, der er vendt hjem til Danmark sammen med sin familie, efter 4 år i Hong Kong. William havde en kæmpe arbejdsindsats, og fightede flot sammen for at holde os inde i kampen. Det spilmæssige og holdforståelse mangler dog lidt, men det kommer med tiden.

Mod slutningen var alle indstillet på at den ville ende 2-2. Næsten alle, for i endnu en omgang klumpspil i Nr. Lyngelse Feltet, dukkede anfører Xander op og fik sparket ØB tilbage på vinderkurs, med små 5 minutter tilbage af kampen. Nu skulle der virkelig kæmpes og holdes fast. Nr. Lyngelse/Søby pressede virkeligt på, og ØB var ikke så gode til at få losset bolden væk. Så det der ikke må ske, skete desværre. Et hjørnespark, bliver ikke gjort noget ved, og 2. laveste spiller fra Nr. Lyngelse er helt fri inde foran målet og kan sætte hovedet på til slutresultatet 3-3. En hård skæbne for ØB drengene, der fightede flot gennem hele kampen. Men koncentrationen svigtede til sidst, desværre.

Næste kamp er allerede i næste weekend hvor den står på topopgør mod Søhus/Stige.