Solid Sejr til U11-U12 Drengene

image
FMR
03. marts 2019 kl. 14:40

Drengene fra U11-U12 var en tur over Odins Broen her til formiddag. Dagens kamp i Vinterbold turneringen var mod Søhus/Stige på udebane. Med 2 småskadet spillere, og en der ikke dukkede op, så var det ikke de bedste odds for ØB, men sammenholdet blev den store vinder i dag.

Andreas, Victor, Alexander, Xander, Bilal, Emil, Mikkel, Mohamed & Alessandro (Alec) var topklar til dagens kamp, og under opvarmningen får vi at vide at Søhus/Stige har 6! udskiftere med. Det kunne betyde to ting for ØB. Enten ville vi gå død på kondien, ellers ville vores kontinuitet være en fordel, da de nok ville skifte ud hele tiden. Det sidste blev udslagsgivende :)

Allerede efter 6 minutter, kommer Mohamed i fokus, da han opfanger en løs bold i feltet og lister den ind bag målmanden til 1-0. God start for vores nye tidligere spiller :) Og minsandten om ikke han lige fik lavet kampens mål efter 17 minutter. Emil afslutter, men bliver blokeret, returbolden er Mohamed hurtig over og sparker med et følt venstre ben spark bolden op i krogen. 2-0! En stilling der holdt til pausen.

Her blev der rokeret lidt rundt på holdet, og allerede efter 2 minutters spil, kom Søhus/Stige tilbage i kampen med en reducering til 1-2. Der var lidt panik, og derfor måtte der en taktisk ændring til, så vi blev mere rolige på bolden igen. Spillet begyndte at flyde igen, og belønningen kom efter 44 minutters spil, hvor Emil flot lavede en assist til Bilal der scorede nemt inde foran mål til 3-1. Søhus/Stige begyndte at blive frustrerede og trætte selvom de var 14 mand i alt. I mens kørte ØB maskinen på i samme tempo. Emil kroner en flot indsats på en solotur hvor han scorer sikkert til 4-1 efter 52 minutter, og det slog den sidste luft ud af modstanderen. For på 5 minutter, så drev Emil og Bilal gæk med Søhus/Stige forsvaret og lavede assist og mål til 5-1, 6-1 & 7-1. Fantastisk præstation at vi fortsatte med at køre på, og havde lært fra sidste kamp at kæmpe i alle 60 minutter.

Andreas havde en stille dag i målet, og tog det der var af chancer, men var uden skyld i det mål Søhus/Stige satte ind på frispark.

Victor havde en god kamp, med sine raids frem af banen og samspillet med Bilal bliver bedre og bedre. De to har fundet hinanden og supplere hinanden rigtigt godt.

Alexander er bundsolid som boldspillende forsvarsspiller. Gode indgreb og læser spillet godt, ingen fejl i dag.

Xander spillede med en lille forstrækning i baglåret, men mærkede ikke noget til det under kampen, kunne dog ikke tage de eksplosive løb tur/retur som han plejer, men koncentrerede sig om defensiven i stedet for. Super stabil i defensiven, og en leder på banen som de andre støtter sig til og lytter til.

Bilal leverere i 1. halvleg en anonym indsats, og er rigtigt med i spillet. Men det tog han revanche for i 2. halvleg med 4 mål. Godt sammenspil med Victor, Emil og Mohamed offensivt. Super kamp.

Mikkel var tilbage efter 4 uger med en forstuvet ankel, så det var spændende hvad han kunne holde til. Fik "kun" 5 minutters pause, men fik kæmpet godt som han plejer. Ikke hæmmet i sit spil, og havde med lidt held i 1. halvleg scoret et mål.

Emil var rigtig vigtig i dag i det opbyggende spil. Selvom bevægelserne kan virke store, så fandt han hurtigt ind i fantastisk sammenspil med resten af midtbanen og Mohamed i angrebet. 4 assists og 1 mål er bestemt mere end godkendt.

Mohamed var med for første gang i denne sæson, og hans skifte tilbage til ØB bliver en gevinst for holdet. God arbejdsindsats oppe foran, hvor han kom til mange chancer og fik ligeledes spillet andre fri. 2 mål, er super godt gået, når man ikke har spillet meget sammen med holdet. Målet 2-0 var en sand perle på et flot langskud med hans venstre ben, der ikke er det foretrukne.

Alec, var med i dag for at få noget mere spilforståelse ind i kroppen. Observere de andre hvordan de stod og løb med og uden bold. Da vi så manglede en spiller, der ikke dukkede op, blev han automatisk til vores "Super Sub". Kom ind efter pausen og gav den fuld gas i de 12 minutter han havde kondi til. Fik taget bolden fra de andre, og spillet bolden videre i kontraangreb, og med mere selvtillid, så havde han lavet et mål, han han var helt fri foran målet, men blev nok overrasket over chancen. Men vi bygger mere på Alec for at få ham bedre ind på holdet, og mere selvtillid i kroppen på ham.

Tak for opbakningen til de fremmødte forældre. Det er fantastisk at se & høre den opbakning der er til HELE holdet og ikke kun ens egen knægt. Super stolt træner, og assistent over den gejst der udvises både på og udenfor banen. Nu er der 14 dage til næste kamp, mod Middelfart på "hjemmebanen" i Hjallese.

06' min 0-1 Mohamed

17' min 0-2 Mohamed

32' min 1-2 Søhus/Stige

44' min 1-3 Bilal - Assist Emil

52' min 1-4 Emil

56' min 1-5 Bilal - Assist Emil

59' min 1-6 Bilal - Assist Emil

61' min 1-7 Bilal - Assist Emil