Menu

Gensyn med B67-Parken

image
FMR
01. september 2018 kl. 19:50

Når øvelserne til træning bliver omsat til kamp

 

Det er overskriften, og det skyldes ikke mindst dagens præstationer. Holdets trænerteam var enige om, at det som vi løber og træner er det rigtige, og nu begynder drengene at vise øvelserne i kampsituationer! Selvom fremmødet til træningerne kunne være meget bedre, så bliver nogle ting taget med fra træning til kamp, og det glæder alle omkring holdet. 

 

Dagens detalje var uden tvivl holdets mål til 4-0 i sejren over B67. En bold bliver clearet ud til Joakim i højre siden, der første gang afleverer frem til Bilal langs kanten. Modtager bolden og vender rundt, spiller med det samme Xander som er løbet dybt. Han tager et træk ind i banen, og er alene med målmanden. "Han skyder! Nej han venter" Et berømt citat fra Svend Gehrs i 1986. For alle forventede at Xander ville sparke den i kassen, men han ser ud af øjenkrogen, en "Blå mand" der kom spurtende, så han spillede chancen større, og afslutningen fra Oliver var i kassen!

 

Mange ting som vi har øvet til træning kom i spil med dette mål.

1. Clearing af bolden (Ud af kommunen)

2. Spil bredt

3. Førstegangsaflevering

4. Modtagelse af bold og vending

5. Udfordre i direkte duel

6. Spil Chancen større

 

6 øvelser som vi har trænet, lykkedes med et fantastisk mål! Glæden når noget lykkedes til kamp er altid stor, og der var også andre momenter i dag som vi har trænet der virkede i dag. 

 

Hvordan gik det så i de andre kampe?

Herrested/Ørbæk - ØB 0-2 (Fatih og Bilal)

B67 - ØB 0-4 (Oliver 4 mål!)

Ringe - ØB 1-1 (Fatih)

 

Alle kampene var vi dominerende og i stor boldbesiddelse. Masser af skud på mål. Mål på kontra, mål på dødbolde. Mange ting fungerende bare i dag!

 

Trænerteamet er STOLTE af spillerne!

Luk