image
FMR
15. april 2018 kl. 20:00
Første stævne på græs i 2018

Søndag formiddag kunne U10 endelig komme i gang med sæsonen på græs. Efter en enkelt træning i torsdags på græs, skulle drengene forsøge at tage et par sejre i dag. 6 drenge var klar til kamp, en enkelt dukkede ikke op og missede muligheden for at spille. Så 4 kampe og 1 udskifter, det skulle vise sig om det kunne holde.

Dagens modstandere var 2 nye bekendtskaber i form af Glamsbjerg og Langeskov, samt gamle kendinge i Marienlyst og BBB. Og meget kan man sige, men ude på landet der får de grovkost i maden, for alle 3 odenseanske klubber var spinkle overfor de mere robuste spillere fra Glamsbjerg og Langeskov.

Første kamp mod Glamsbjerg kan siges kort. Skidt! Taber kampen med 0-2 på 2 fejl i eget felt hvor der ikke bliver sparket væk, og bolden fumledes i mål begge gange. Men intet nyt her, for holdet plejer aldrig at spille godt i første kamp til et stævne. Så det holdt stik ;)

Derefter gjaldt det arvefjendeopgøret mod Marienlyst. Gejsten skulle findes frem, og lidt justeringer på banen, kunne ØB gå til pause med en føring på 2-1, på 2 flotte mål af Oliver. En lille opsang i pausen hjalp, da vi i slutningen af 1.halvleg havde lukket Marienlyst ind i kampen med deres scoring, og hurtigt kom Oliver i søgelyset igen. Mål til 3-1, og 4-1 hvilket så medførte at Marienlyst kunne sætte en ekstra mand ind, da de var bagud med 3 mål. 5 mod 6 var kampen lidt mere lige, og dog for hurtighed har vi trods alt i Oliver og Alexander, og i flot kombination scorer Alexander til 5-1. Så kom sovepuden frem igen, og Marienlyst reducere lige efter til 2-5. Men med 1 minut tilbage, så kronede Oliver sin indsats med sit 5. mål i kampen på en flot solopræstation, hvor han afdribler en modspiller, og sparker bolden forbi målmanden der var gået med frem, og Oliver løber selv bolden op og scorer til 6-2 i et tomt mål.

Så havde drengene en kamps pause, som blev brugt på at lade batterierne op igen, i form af hjemmebagte boller fra Mor Ann (Mikkels mor)

Derefter skulle vi møde BBB, som sidst vi mødte på deres bane tabte med 1-10. Det måtte ikke gentage sig i dag. Gejsten og spillet fra kamp 2 skulle fortsætte, men selvom vi sad på spillet, var det BBB der kom foran. Dog fik Oliver bragt os tilbage på 1-1, men i 1.halvlegs sidste minut, kom BBB foran igen. Drengene virkede slukøret, men de måtte ikke give op, for ØB var klart det bedste hold. Så gennem hele 2.halvleg pressede og pressede vi på, men intet lykkedes, indtil 2 minutter før tid, hvor Lucka prøver lykken udefra og via en forsvarsspiller bliver bolden rettet af og mellem benene på målmanden til slutresultatet 2-2.

Så var det sidste kamp mod Langeskov. Langeskov pressede os højt på banen og vi fik ikke meget spil i gang, og efter spil og chancer var det nok fortjent at Langeskov førte med 2-0 ved pausen. Igen en magisk peptalk, og et noget defensivt Langeskov hold i 2. halvleg gjorde at vi fik plads at spille på, og det gav pote. Tordenfod aka Mikkel tog et godt løb frem i højresiden og prøvede lykken i en spids vinkel i feltet og knaldede bolden ind via stolpen til 1-2. Nu skulle der presses på de sidste 5 minutter, og først fik Oliver en giga chance men valgte at skyde udefra som deres målmand fik reddet. Men minuttet efter gjorde Oliver skaden god igen med sin scoring nr. 7 i dag fik han udlignet til 2-2. For at det ikke skulle være løgn, så kunne vi have taget sejren til sidst, da Mikkel var alene igennem mod målmanden, men en superredning af målmanden gjorde at vi ikke fik sejr nr. 2 i dag.

Alt i alt et godkendt stævne, taget i betragtning af at vi har trænet 1 gang på grus og 1 gang på græs før dagens stævne. Nu går der 3 uger før næste stævne, og så er ØB mere skarpe til at nappe flere sejre.

Tak til dagens drenge i Andreas, Lucka, Elias, Mikkel, Oliver & Alexander.

Tak til opbakningen fra fædrene Ulrik, Nicolai, Thomas og Tommy.

Glamsbjerg - ØB 2-0

ØB - Marienlyst 6-2