image
FMR
28. april 2019 kl. 14:29
3 hold afsted til stævner søndag den 28. april 2019

Søndag var Fjordager vært for en masse børnefodbold. U5 - U6 - U7 & U10 stævner skulle afholdes, hvor ØB havde hold med i 3 af puljerne.

U5 var i godt spillehumør, flot anført af Theo E., Noah, Lucas & Milan, som hentede 2 sejre og 2 uafgjorte kampe. 3-0 over SSV Højfyn + 4-0 over OKS i de to første kampe, hvorefter en meget svær kamp mod Næsby ventede. Men drengene viste flot flot moral, selvom de var bagud med 0-3, kæmpede de sig tilbage og fik 3-3, mod rækkens absolut bedste hold! I sidste kamp mod Munkebo, var kræfterne og tålmodigheden ved at være brugt, men fik flot 1-1 i kampen.

Theo E. lavede 9 mål i dag, mens Noah lavede de 2 sidste ØB mål.

Milan - Noah - Theo E. - Lucas U5

U6 kæmpede også flot i deres kampe. 3 sejre i de første 3 kampe mod Fjordager (3-1) Kerteminde (3-0) & FC Odense (2-0), hvorefter gassen gik af ballonen til sidste kamp mod Langeskov, som vandt 3-0.

Peter - Marco - Lucas - Filip - Jamie U6

U10 skulle også forsvare de blå farver i Fjordager. Første kamp skulle hurtigt glemmes igen, da Verninge var for stærke og vandt 4-1. Derefter fulgte en 3-3 kamp mod hjemmeholdet fra Fjordager, og moralen kom lidt op igen. Helt i top var den i 3. kamp mod Kerteminde. 3 hurtige ØB mål på 5 minutter, og derfra så de sig ikke tilbage. 5-0 stod der ved pausen, og et par justeringer blev lavet, så ØB vandt 8-2. Sidste og 4. kamp i træk, stod mod Fraugde. Her viste holdet endnu bedre moral, da man kom bagud med 1-4. For gejsten og fighten bestod, så man kunne hive en uafgjort i land med 4-4 resultatet.

Holdets målscorer i dag: Luca 4, Otto 3, Sebastian 3, Hamza 2, Anton 2 & Maitham 1.

Christian Lægger taktikken til kampen mod Kerteminde.