Menu

Afslutningsfest 2021

image
FMR
28. september 2021 kl. 20:05
Lørdag den 6.november 2021

Så kan du allerede sætte kryds i kalenderen til klubbens afslutningsfest, som afholdes lørdag den 6. november.

Kl. 14.00 afholder vi 5-a side fodboldturnering på Grusbanen, hvor det kræver tilmelding og en lille betaling på 25 kr. pr. deltager. Der bliver indkøbt pokal og medaljer til dette. Tilmelding foregår sammen med betaling i Tutten.

Man kan sagtens deltage i 5-a side turneringen uden at skulle deltage om aftenen i afslutningsfesten. Alle tilmeldte bliver fordelt på hold som foretages benhårdt af Bestyrelsens medlemmer. Altså ikke noget med at jeg vil være på hold med ham og ham osv. :) 

 

Kl. 18.00 er der velkomstdrik i omklædningsrum 2, og kl. 18.30 går vi til bords. Menu'en er ikke helt på plads endnu, men det bliver lækker mad, og drikkevarer til fantastiske priser!!! Prisen for maden bliver 125 kr. som betales samtidig med tilmeldingen. Tilmelding foregår sammen med betaling i Tutten.

 

I løbet af aftenen bliver der uddelt priser. Førhen har vi uddelt Årets ØB'er samt Årets Leder, det udvider nu fremadrettet så der bliver 3 priser. 

  • Årets ØB'er
  • Årets Ungdomsleder
  • Årets Seniorleder

Med den store vækst som klubben er gået igennem de sidste par sæsoner, så har Bestyrelsen valgt at indvie en ny pokal i ungdomsafdelingen. 

Der er plads til 60 personer til festen om aftenen til spisningen, så det er først til mølle princippet med tilmelding. Når maden er spist og der er ryddet af, så er alle velkommen til at kigge forbi.

 

Tilmelding foregår sammen med betaling i Tutten.