Menu

Foreningssponsorat fra Kvickly Skibhusvej

image Ungdomsformand Flemming Rosenlyst har modtaget checken på klubbens vegne
FMR
08. juni 2021 kl. 17:21

2020 var et godt år for Kvickly Skibhusvej. Så godt at de valgte at give lidt af deres overskud tilbage til foreninger i lokalområdet. 

I ungdommen, lavede vi en ansøgning på en af de 10 donationer på 5.000 kr. hver, i håbet om at kunne indkøbe nye rekvisitter til den daglige træning. 

I ansøgning lød det som følgende:

Østre Boldklub (ØB) er en lille fodboldklub i Skibhuskvarteret med næsten 400 medlemmer, hvoraf de 140 er ungdomsspillere. ØBs værdier er glæde, kammeratskab, troværdighed, udvikling og åbenhed. Desuden er der plads til alle i klubben.

ØB har også bemærket udfordringer pga. COVID-19. Vi ønsker at bruge sponsoratet på nyt træningsudstyr til ungdomsafdeling. Det kan fx være kegler og overtrækstrøjer, eftersom alting slides hurtigere pga. COVID-19 retningslinjer, da trøjer & keglerne skal vaskes efter hver gang, et hold har brugt dem. Desuden vil vi gerne dele en is ud til en af de sidste træningssessioner i juni omkring skt. hans aften. og ønske alle vores medlemmer en god sommer. 

 

Så som skrevet står, så vil vi dele is ud til alle børnene der træner på de sidste 2 træningsdage, nemlig onsdag den 23. juni samt torsdag den 24.juni.