Menu

ØB Legende i en ny rolle

image
FMR
11. juli 2021 kl. 23:40
Ny Cheftræner for Hold 2, Ronni Nielsen

Efter sæsonafslutningen 2020/2021, valgte den mangeårige anfører for 1.holdet, Ronni Nielsen, at stoppe som spiller på klubbens højeste placerede hold, som skal spille Albaniserien i sæsonen 2021/2022. 

En sand ØB Legende, som vi i bestyrelsen gerne så fortsætte i en anden rolle i klubben, da Ronni Nielsen immervæk har været en del af ØB i mere end 15 år, eller 1/6 del af hele ØBs historie :) 

Så efter lidt forhandlinger frem og tilbage, fik vi håndslag på, at Ronni Nielsen her pr. 1/7 2021 overtager Hold 2, foreløbigt i en sæson frem til 30/6 2022. 

Det betyder samtidigt, at Finn Andersen har valgt at takke ja til at overtage vores nye U19 hold som skal starte op og træne med i dagligdagen sammen med Hold 1 & 2. Så når sæsonens første træning starter op igen, så er der et stærkt 3-kløver i front for vores Hold 1, Hold 2 samt U19 holdet, i form af Carsten Andersen, Ronni Nielsen og Finn Andersen. De kommer til at have samme træningstider, da det på sigt er U19 som vi håber på kan være medvirkende til at få indsluset yngre spillere på de 2 hold, så man ikke mister for mange rutinerede kræfter på en gang. 

I forbindelse med underskriften fra Ronni Nielsen, så fik han ligeledes stukket et par spørgsmål i hånden og her kom der følgende svar på:

 

  • Tillykke med din nye rolle som Cheftræner for Hold 2. Hvad er dine forventninger til dine egne ambitioner og holdets ambitioner i den kommende sæson?

Min ambitioner er at vi holder fast i vores træningskultur, og hvis vi kan det så skal det nok blive godt. Håber selvfølgelig at vi kommer i top 3, og så håber jeg på at udvikle holdet.

  • Du har jo en lang karriere bag dig i ØB. Hvilken udvikling har du set i klubben gennem de sidste 10 år?

Den helt store udvikling i klubben, er nok at vores ungdom bliver ved med at vokse, hvilket er rigtig godt. Den tiltagende størrelse af ungdommen, bevirker forhåbentlig at de unge bliver i klubben og at de kommer til at spille for vores 1 hold.

  • Du har længe været omdrejningspunktet på Hold 1 som anfører og kulturbærer. Bliver det ikke svært at smide den rolle fra sig og give den videre til en anden?

Jeg tror aldrig at jeg vil/kan smide den helt fra mig. Igennem de mange år jeg har været anfører, er jeg blevet inddraget en del i det taktiske op til kampene, og den erfaring jeg her har fået, vil jeg tage med mig i min nye rolle som træner. Jeg vil også sige at vi allerede har nogen spiller på både 1 og 2 holdet, som besidder anførerevnen.  

  • Der kommer jo et U19 hold til at starte op efter sommerferien, som skal træne sammen med Hold 1 & Hold 2. Bestyrelsen i ØB håber på at de(u19) kan være med til at, på sigt, at blive nye 1. & 2. holdsspillere. Med 3 erfarne herrer på sidelinjen, Carsten, Finn & Ronni, så har i vel en masse gode råd til dem. Eller skal de bare være dem selv? Hvilke råd vil i starte op med at give dem?

At de bare skal komme og være dem selv, og være villig til at være en del af en god træningskultur. De skal samtidig have det sjovt og nyde fodbolden.

  • Hvor ser vi ØB’s 1. hold om 5 år?

Som et etableret fast hold i Albaniserien.